آیا میدانید: که کشور تايوان از نظر موقعيت جغرافيائي در خطرناکترين نقطعه جهان قرار دارد ؟
logo

ذکر ایام هفته / ذکر روزانه / ذکر حاجت


ذکر ایام هفته

ذکر ایام هفته

هفته، پیوستگی زمان را در زندگی ما بیان می‌کند. هر روز از هفته، در دوره‌های ۲۴ ساعته زمان را به منزله بخشی از زندگیمان تجربه می‌کنیم. هر یک از این ایام هفته در خود داستانی دارد وانگهی به خود جلب می‌کند. در ادامه به ذکر هر یک از ایام هفته خواهیم پرداخت و با دیدن لحظه‌های مملو از شور و هیجان روزانه آنها، به شگفتی و تنوع زندگی خواهیم پیوست.

دوشنبه، روزی است که با تازگی و شروع هفته روبرو می‌شویم. بعد از آرامش تو خواب، چشم پاک و با انرژی روزنه‌های روشنایی روی چهره‌ی زندگی مان گسترش پیدا می‌کند. شروع یک هفته جدید، انگیزه و امید را در دل ما بیدار می‌کند و عزممان را برای مواجهه با چالش‌ها قوی می‌سازد.

سه‌شنبه، وقتی خورشید با قدم‌های قدرتمندش در آسمان پرواز می‌کند، شدت کار و انگیزه مان بیشتر می‌شود. تمام توقعات و آرزوهایی که در دل شبانگاه به رویاپردازی روزانه‌ی هفته می‌پرداختیم، در این روز به واقعیت تبدیل می‌شود. لحظه‌هایی پر از سختی و تلاش که ارزشمندترین نتایج را ایجاد خواهد کرد.

چهارشنبه، پنجمین روز از هفته است و ه آ آر هستیم. تندرستی و پاکی هوای امید در این روز به همه یادآور خواهد بود که دیگر فاصله‌ی یک روز تا آخر هفته را طی می‌کنیم. هرچه متعادل‌تر باشیم و در چرخه‌های همسو با طبیعت حرکت کنیم، بهترین نتایج را خواهیم یافت.

پنجشنبه، روزی است که با بهانه‌ی نزدیک شدن به آخر هفته، قدرت اضافی برای انجام کارها و رسیدن به اهداف خود به ما می‌بخشد. احساس نشاط و آزادی دوباره در هوا حس کرده و با تعجب به عملکرد و تخیل خود می‌ائمیزیم. همه‌ی هفته صبر کردیم تا به روزی برسیم که جشن او را با دل پر از شور و عشق جشن بگیریم.

شنبه، یا روز آخر هفته. آزادی روزانه، زمانی که خود را مجاز و دستخوش بهره‌برداری از لحظه‌ها بدانیم. در این روز زمستانی که با آرامش و زیبایی خود مانند نقاشی روی طبیعت می‌کشد و احساسمان را که با سرعت در طول هفته فراموش کرده‌ایم، خواهد برانگیخت. لحظه‌هایی که در آغوش خانواده، با حضور عزیزانمان، روی دوچرخه در پارک یا با دست‌های لطیفمان در جاهایی که به طول هفته فرصت نمی‌کنیم را تجربه می‌کنیم.

یادآوری ایام هفته، فرصتی است برای بازبینی زمان و تجربه‌هایمان در طول هفته‌ی سرگردان. آنها مانند تکه‌های پازلی هستند، اگر هر روز آنها را با حضور و تمرکز کامل و ادای ارزشی که دارند روز دیگر در دسترس خود تجربه کنیم، عملکردمان و ماندگاری ما در زندگی به صورت چشمگیری افزایش خواهد یافت.

بنابراین، زندگی را فقط در یک روز نسنجید. در طول هفته زمان بگذارید تا به این که زندگی نه فقط از اتفاق روزانه‌ها یا جشن‌های بزرگ‌تر تشکیل شده است، بپردازید. هر روزی هدیه‌ای است که با توجه به احساسمان برای هر کدام از ایام هفته، بهترین شکلی را انتخاب کرده‌ایم.

روز مورد نظر را انتخاب کنید

ذکر روزهای هفته و فواید خواندن آنها

اعمال مستحب زیادی در کنار اعمال واجب توصیه شده است که علاوه بر اینکه ثواب فراوانی دارند فواید و خاصیت های بی شماری هم نیز برای حل مشکلات مومنان در پی دارد. بنابراین یکی از تاثیرگذارترین و بهترین اعمالی که وجود دارد ذکر ایام هفته می باشد که با زمزمه و خواندن آنها در طول روزهای هفته به تعداد 100 مرتبه به آرامش خاصی برسید توصیه های زیادی در احادیث و روایات برای مسلمانان در رابطه با همین اذکار آمده است و درباره فوایدی که دارند صحبت شده است

امام حسین (ع) فرمودند :«از پیغمبر اکرم (ص) روایت شده، هرکس جهت حوائج تا هفت روز هر روز این اذکار را هزار بار بخواند حاجت روا گردد.»

ذکر ایام هفته به زبان شعر

شنبه شروع هفته خدا یادم نرفته
خالق این جهانه خدای آسمانه
ذکر لبم همینه یا رب العالمینه
یکشنبه یادت باشه خدا با بنده هاشه
بازم دلت رو شاد کن بخشندگی­شو یادکن
بگو همین رو والسلام یاذالجلال و الاکرام
بعد از روز یکشنبه رسید روز دوشنبه
ازته دل میخونم خدای مهربونم
تو قلبای ما جاته یاقاضی الحاجاته
سه شنبه هم یه روزه نذار دلت بسوزه
بازم خدا خدا کن نعمتاشو نگا کن
بگو فقط تو همین یا ارحم الراحمین
توی تموم روزها مثل چهار شنبه ها
خدا رو می­شه یاد کرد شادی­ها رو زیاد کرد
ذکر خدا معلومه یاحی و یا قیومه
هست ذکر پنج شنبه ها شکوه و لطف خدا
لا اله الا الله خدایی نیست جز الله ملک الحق المبین لطفهای او را ببین
جمعه ها با صلوات تو می­رسی به حاجات
دعا دعا دعا کن خدا رو تو صدا کن
خدا ظهور آقا نزدیکتر بفرما
اللهم صل علی محمد و آل محمد

ذکر ایام هفته

آیام هفته را معمولاً به تعداد هفته‌ها در یک سال تقسیم می‌کنیم. هر هفته شامل هفت روز است که هرکدام نام خاصی دارند. این نام‌ها به طور کلی از نامانی می‌آیند که به خدایان از دیگر تمدن‌ها مرتبط هستند. در زمان قدیم، هفت روز همچنین به‌عنوان روزهای آسمانی شناخته می‌شدند و به فهرست منابع‌های طبیعی، ادبیات، افسانه‌ای و الهی پرداخته می‌شدند. امروزه، در بسیاری از زبان‌ها، ایام هفته برگرفته از میانه‌آوری روزهای مسیحی هستند. در این مقاله، به معرفی شماره گذاری روزهای هفته و تاریخچه نامگذاری آنها می‌پردازیم.

روزهای هفته در خیلی از کشورهای جهان به دو شکل شماره گذاری می‌شوند. برخی از کشورها مانند ایالات متحده، کانادا و بریتانیا از روز بدون شروع مهمان می‌شوند. این روز را یکم روزنامه‌ای یا روز کتاب می‌نامند. در این شیوه، شنبه به عنوان روز اول محسوب می‌شود و دومین روز به شنبه اختصاص پیدا می‌کند. برای فهمیدن روزی که به عنوان روز اول شماره‌گذاری می‌شود، به تقویم باید مراجعه کرد.

با این حال، بسیاری از کشورها از شنبه برای شروع هفته استفاده می‌کنند. برای مثال، در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، هفته از روز شنبه آغاز می‌شود. این مفهوم معمولاً در کشورهایی که تاثیر مذهبی فراوانی دارند، استفاده می‌شود.

نام‌های ایام هفته برگرفته از خدایان و خدایان باستان هستند و در تفاوت‌های متعددی و در چند نام هستند. نام‌های جدیدتر هم به واسطه معتقدان به مذهبهای مانند کمیک مناسبت‌ها (مانند شنبه: Sunnandæg، یا روز خورشید در بریتانیا)، روزهای ممتاز (مانند چهارشنبه: Jeudi، که از نام خدای جوپیتر برگرفته شده است) یا طبقه بندی شده بر اساس مفهوم زمان (مانند جمعه: Veneris Dies، یا روز زن و عشق در لاتین) ساخته شده است.

به طور خلاصه، روزهای خوشهفته یا هفت روز هفته به نام خدایان باز و عبادت‌های که به آن روز اختصاص دارند مرتبط می‌شوند. نام هر هفته در روزهای هفته باستان مواجه می‌شود و هر روز بر اساس خواسته و تفضیلات ایده آل سازماندهی می‌شود.

در این مقاله، ایام هفته و تاریخچه نامگذاری آنها را بررسی کردیم. هر هفته شامل هفت روز است، هرکدام به نام خاصی است. در بسیاری از کشورها، هفته از روز شنبه آغاز می‌شود، در حالی که در برخی از کشورها، هفته از روز یکم آغاز می‌شود. نام ایام هفته برگرفته از خدایان و خدایان باستان می‌باشد و هرکدام دارای معنی و تاریخچه خود است. این نام‌ها ممکن است بر اساس تعالیم مذهبی، روزهای ممتاز یا مفهوم زمان دسته بندی شوند.

نظرات
توجه: شماره موبایل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود
توجه: ایمیل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود

comment-0 محمد علی
1402/02/05 - 11:41
ممنون ازتون. خدا خیرتون بده
تیم پشتیبانی وب سایت
ممنون از شما
twitter facebook linkedin whatsapp telegram