آیا میدانید: که جرم زمين هشتاد و يک برابر ماه است ؟
logo

محاسبه سن و آنالیز تاریخ تولد (چند سالمه)


محاسبه سن

محاسبه سن

محاسبه سن یکی از ضروری‌ترین کارها در زندگی است. سن، یکی از عوامل مهمی است که تعیین‌کننده‌ی بسیاری از امور ما در جامعه می‌باشد. از جمله‌ی این امور می‌توان به حقوق و مزایا، دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و حتی قانونی بودن برخی اقدامات اشاره کرد. بنابراین، محاسبه سن اهمیت بسیاری دارد و نباید از آن غفلت شود.

برای محاسبه سن، معمولاً از تاریخ تولد استفاده می‌شود. این تاریخ شامل سال، ماه و روز تولد فرد است و بر اساس آن سن او محاسبه می‌شود. برای این کار می‌توان از روش‌های مختلف استفاده کرد. یکی از ساده‌ترین روش‌ها استفاده از تقویم میلادی است. با توجه به تاریخ تولد، محاسبات مربوط به سن می‌تواند به صورت دستی یا با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص انجام شود.

اگر می‌خواهید سن خود را بررسی کنید، روش‌های مختلفی وجود دارند. یکی از روش‌های ساده استفاده از سال تولد در مقابل سال فعلی است. با کم کردن سال تولد از سال فعلی، سن خود را به دست خواهید اورد. این روش البته در صورتی که در همان سال تولد ماه و یا روز امسال را تمام نکرده باشید، دقیق نخواهد بود. برای رسیدن به دقت بیشتر، می‌توانید از روش کامل‌تری استفاده کنید.

یکی از روش‌هایی که برای محاسبه سن به آن مراجعه می‌کنیم، استفاده از تقویم میلادی و نهاد بین‌المللی تست تاریخ تولد است. این نهاد تاریخ تولد خود را می‌پذیرد و بر اساس آن، سن شما را محاسبه می‌کند. این سن بر اساس سال‌ها، ماه‌ها و روزها محاسبه می‌شود و به شما نشان می‌دهد که چند سال و ماه و روز دارید.

در اینجا برخی از نکات مربوط به محاسبه سن را می‌توان به شرح زیر به‌عنوان راهنمایی کلی در نظر گرفت:

1. استفاده از تقویم میلادی: بررسی تاریخ تولد و سال فعلی با استفاده از تقویم میلادی.

2. حساب کردن تفاوت سال: با کم کردن سال تولد از سال فعلی، تفاوت سالی که می‌گذرانید را به‌دست آورید.

3. بررسی ماه و روز: اگر هنوز ماه و روز تمام نشده باشند، تفاوتی که به دست آورده‌اید قابل قبول نیست. برای دقت بیشتر، باید ماه و روز را نیز در نظر بگیرید.

4. استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص: در سنوات اخیر، نرم‌افزارهای متعددی برای محاسبه سن عرضه شده است. با استفاده از این نرم‌افزارها به‌راحتی می‌توانید سن خود را محاسبه کنید.

در نهایت، باید توجه کنیم که محاسبه سن باعث می‌شود ما بیشتر از خودمان و شرایط زندگیمان بی‌خبر نباشیم. با دانستن سن، می‌توانیم بهترین تصمیمات را در مورد صحت و بهبود زندگی خود بگیریم.

تاریخ وارد شده صحیح نمیباشد
* تاریخ تولد خود را از پایین انتخاب نمایید

محاسبه سن دقیق و تاریخ تولد

در تعریف کلی، فاصله زمانی از زمان آغاز یک فرآیند تا امروز بعنوان سن فرآیند درنظر گرفته میشود. حال چنانچه آغاز فرآیند، تولد موجود زنده مثلا انسان باشد به این فاصله زمانی ، سن انسان گفته میشود. معمولاً سن افراد بصورت تقویمی و برحسب سال و ماه و روز سپری شده از زمان تولد آنها بیان میگردد. برای محاسبه سن و پاسخ به این پرسش که من چند سالمه یا چند سال از عمر من گذشته ، لازم است فاصله زمانی تاریخ تولد تا تاریخ امروز را براساس یک تقویم مشخص ( شمسی ، میلادی ، قمری و ...) تعیین نماییم.

درصورتی که میخواهید با وارد کردن تاریخ تولد ، سن دقیق خودتون را متوجه بشید ، تنها کاری که نیاز هستش انجام بدید اینه که تاریخ تولد خودتون را توی کادر بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید .

به شما میگوییم که در چه روزی از هفته بدنیا آمده اید و ماه تولد شما در کدام فصل بوده است.

به شما میگوییم چند روز دیگر تولد شماست البته شما هم متوانید این اطلاعات را ذخیره نمایید یا برای دوستانان هم بفرستید تا هم آنالیز تاریخ تولد شما را ببینند و شاید هم برای تولدتان سوپرایزی در نظر بگیرند!

به شما میگوییم که قلب شما در مجموع چقدر تپیده است و شما تا بحال چند چند سالمه بار نفس کشید اید.

به شما میگوییم که چند سال , چند ماه , چند هفته , چند روز , چند ساعت , چند دقیقه و حتی چند ثانیه از تولد شما گذشته است.

به شما میگوییم که حیوان سال و ماه شما چیست.

به شما میگوییم که عنصر ماه شما و عدد شانس ماه شما چیست.

همچنین شخصیت شناسی ماه تولد شما رو خواهیم گفت ...

محاسبه سن به میلادی

ابزار بالا توانایی این موضوع را داره که زمانی که تاریخ تولد خودتون را داخلش وارد میکنید ، به شما خروجی میلادی را تحویل بدهد . برای این موضوع تنها کاری که نیاز هستش تا انجام بدید اینه که تاریخ تولد خودتون را در کادر بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید . ابزار محاسبه را انجام میدهد و تاریخ را به صورت میلادی در اختیار شما قرار میدهد .

محاسبه سن قمری

در صورتی که مایل هستید تا سن خود را به صورت قمری مشاهده کنید تنها کاری که باید انجام دهید این هست که تاریخ تولد خود را در کادر ابزار بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید . ابزار به صورت آنی تاریخ تولد شما را به صورت قمری و میلادی به شما تحویل میدهد.

وجود چندین نوع تقویم در ایران

در تاریخ ایران چندین نوع تقویم وجود دارد که همین امر تبدیل به یکی از مهم ترین مسائل در مورد بررسی تاریخ های مربوط به ایران شده است. چون وجود چندین نوع تقویم تحقیق های تاریخی را بسیار مشکل کرده است. در حقیقت تبدیل هجری قمری، هجری شمسی، انواع میلادی یا شهریاری و ... برای یافتن یک زمان تاریخی برای محققین بسیار مشکل شده است. ایرانی ها در سال های بسیار دور هم با صورت های فلکی آشنا بودند و از این طریق زمان ها را متوجه می شدند اما آشنایی با صورت های فلکی کمی دشوار بود از این رو تقویم ها پدید آمدند.

در حقیقت کشور ایران به دلیل دارا بودن آب و هوای خوب و چهار فصلی اش توانسته تقویم هایی را تنظیم کند که در رویداد های کیهانی حداکثر انطباق را داشته باشد. این امر در نهایت منجر به ایجاد و بهره برداری از تقویم و نظام گاه شماری کاملا علمی شده بود که در اخر با ایجاد و تنظیم تقویم ایرانی به حداکثر دقت ممکن برای تطبیق تقویم قراردادی با تقویم طبیعی دست یافتند. به طور کلی برای آشنایی بیشتر شما با انواع تقویم ها در ادامه انواع تقویم در تمام جهان را برای شما مطرح کرده ایم که تقویم های ایران هم جزو آن ها می باشد.

انواع تقویم

می خواهید در مورد تقویم های دنیا اطلاعاتی کسب کنید تا بدانید چندین سال پیش برای اینکه از روزها، ماه ها، رویداد ها اطلاع داشته باشند از چه نوع تقویم هایی بهره می بردند؟ دیگر نگران نباشید چون ما برای شما نه تنها تقویم های ایران بلکه تقویم های جهان را برایتان مطرح کرده ایم. برخی از معروف ترین و پرکاربرد ترین تقویم های دنیا عبارت هستند از :

  • تقویم حیوانی
  • تقویم میلادی
  • تقویم قبطی
  • تقویم هجری قمری
  • تقویم بربری
  • تقویم هجری خورشیدی
  • تقویم عبری
  • تقویم چینی
  • تقویم ارمنی
  • تقویم هندو
  • تقویم کردی
  • تقویم کره ای
  • تقویم کردی گرمسیری
  • تقویم بودایی

نگاهی به تقویم میلادی

تقویم میلادی یک ریشه مسیحی دارد که امروزه در کشور های زیادی در دنیا از آن استفاده می شود از این رو می توان گفت که یک تقویم بین المللی است. تقویم میلادی از تقویم ژولینی برگرفته شده است که مبدا آن مبدا میلاد عیسی می باشد و فردی به نام آلویسیوس لیلیوس که پزشکی از اهالی ناپل بود دست به ابداع آن زد. تقویم ژولینی که خودش از تقویم رومی گرفته شده است دارای تقویم 365 روزه می باشد که هر 4 سال یک روز به روز های سال اضافه می شود. در این نوع تقویم به دلیل اینکه کسر سال نسبت به سال اعتدالی دقیق نیست هر 128 سال یک روز عقب اقتاده می شود.

درباره تقویم هجری شمسی

تقویم هجری شمسی که به آن هجری خورشیدی هم می گویند بر پایه تقویم جلالی یا مبدا هجری می باشد. اولین روز از فصل بهار زمان شروع سال خورشیدی می باشد که امروزه در کشور ما و افغانستان این تقویم یک تقویم رسمی می باشد. در حقیقت تقویم هجری شمسی در 11 فروردین 1304 با تصویب مجلس شورای ملی به عنوان تقویم رسمی ایران اعلام شد. جالب است بدانید که نام هر دوازده ماه در این تقویم برگرفته شده از نام های امشاسپندان و دیگر الهه های کیش زردشتی است.

آغاز شروع تقویم هجری شمسی همان طور که اشاره شد یکم فروریدن ماه سال 1 هجری خورشیدی برابر با 19 مارس می باشد. البته این مورد را هم بد نیست بدانید که روز اول سال یک هجری شمسی یعنی از 1 فروردین تا 24 شهریور 5 ماه و 24 روز قبل از هجرت پیامبر می باشد. در این نوع تقویم شمسی هر سال دارای چهار فصل به نام بهار، تابستان، پائیز و زمستان است که هر یک از این فصل ها دارای 3 ماه می باشد. هر ماه در این تقویم تقریبا ۴ هفته می باشد که هر هفته آن دارای ۷ روز با نام های شنبه، یک شنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه می باشد.

همه چیز درباره تقویم هجری قمری

تقویم هجری قمری یک تقویمی می باشد که بر اساس چرخش ماه پایه گذاری شده است. از این تقویم امروزه در بسیاری از کشور های اسلامی به عنوان سالنمای مذهبی استفاده می شود. چون در این تقویم بیشتر آیین های اسلامی مانند روزه، حج، ماه های حرام، و عزاداری عنوان شده است. وقتی تقویم میلادی در بسیاری از کشور های اسلامی مشهور شد و تقویم هجری شمسی نیز در ایران و افغانستان رواج پیدا کرد سالنمای هجری قمری اصلی مورد استقبال کشور های اسلامی قرار گرفت چون اکثر وقایع تاریخی نیز در این تقویم با چیزی که در اصل بود در بسیاری از موارد یکی بود.

در تقویم هجری قمری هر سال دارای 12 ماه می باشد که هر کدام باتوجه به هلالی بودن یا نبودن ماه درای 29 روز یا 30 روز هستند. ماه هلالی به معنای یک دور چرخش کره ماه بر مدار خودش می باشد که طول میانگین آن به طور کلی ۲۹روز و ۱۲ساعت و ۴۴دقیقه و ۲٬۷۸ثانیه می باشد. مجموع روزه های این تقویم در یک سال در حالت عادی 354 روز و در سال های کبیسه دارای 355 روز است. ماه های این تقویم به طور کلی عبارت هستند از محرم، صفر، ربیع الاول، ربیع الثانی، جمادی الاول، جمادی الثانی، رجب، شعبان، رمضان، شوال، ذیقعده، و ذیحجه.

نحوه تبدیل شمسی به میلادی

اگر دوست دارید بدانید نحوه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی چگونه است دیگر نگران نباشید چون ما می خواهیم به شما تبدیل تاریخ شمسی به میلادی را یاد بدهیم. برای اینکه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی را انجام دهید باید تعداد روز های سپری شده را از آغاز سال جدید شمسی به دست آورید. البته در حین محاسبه کردن و تبدیل تاریخ شمسی به میلادی باید بدانید که سال شمسی دارای 365 روز است و هر 4 سال یک بار سال کبیسه می باشد. در مرحله بعدی تبدیل تاریخ شمسی به میلادی باید اختلاف ابتدای تاریخ سال شمسی با میلادی را به عدد 365 اضافه کنید.

در تبدیل شمسی به میلادی همچنین باید بدانید که اختلاف تاریخ شمسی و میلادی 227899 روز است. با توجه به این مورد باید در تبدیل شمسی به میلادی سال میلادی را به دست آورید. برای تبدیل شمسی به میلادی می توانید عدد 621 و 622 را به سال شمسی اضافه کنید تا سال میلادی متناظر مشخص شود. حال متوجه شدید که تبدیل شمسی به میلادی آنقدر هاهم که فکر می کرده اید سخت و دشوار نیست؟

نحوه تبدیل تاریخ تقویم میلادی به شمسی

برای تبدیل تاریخ تقویم میلادی به شمسی اگر تاریخ مد نظرتان بین اول ژانویه تا 21 مارس باشد باید از عدد 622 و اگر تاریخ تان بین 22 مارس تا اخر دسامبر باید باید از عدد 621 استفاده کنید تا بدین صورت از سال میلادی کسر شود. برای تبدیل تاریخ تقویم میلادی به شمسی ابتدا بهتر است روزهای اول هر دو سال را بدانید. برای مثال سال میلادی اول ژانویه است که تقریبا برای ما در 10 دی ماه می باشد. بنابراین در تبدیل تقویم میلادی به شمسی اولین روز فروردین ماه بد نیست بدانید که 79 روز با آغاز سال میلادی فاصله داریم.

در بررسی تقویم میلادی به شمسی برای این که بفهمیم سال کبیسه می باشد یا نه باید از یک شرط استفاده کنیم. در این شرط برای محاسبه تبدیل تاریخ تقویم میلادی به شمسی سال میلادی باید هم بر 100 و هم بر 400 بخش پذیر باشد یا این که بر 100 بخش پذیر نباشد اما اگر بر عدد 4 بخش پذیر باشد یعنی سال کبیسه داریم. برای محاسبه تاریخ میلادی به شمسی کلا دو حالت بیشتر وجود ندارد که در حالت اول فاصله روز تا روز اول سالی که در آن قرار داریم از 79 بیشتر است. در این حالت قطعا در ماه های بعدی فروردین قرار داریم که برای محاسبه تاریخ دقیق آن ماه کافی است در مرحله اول 79 روزمان را کم کنیم تا درست در اول فروردین قرار بگیریم.

در مرحله بعدی باید بتوانید شش ماه اول را از شش ماه دوم جدا کنید چون در شش ماه اول ما یک شش ماه 31 روزه بدون کاستی داریم. برای همین اگر روز ما کمتر از 31×6 بود در شش ماه اول سال است و اگر اینگونه نبود در شش ماه دوم سال می باشیم. در تقویم میلادی به شمسی محاسبه روز و ماه آن بسیار ساده می باشد اما باید به این نکته توجه داشته باشید که فاصله سال میلادی و سال شمسی 621 سال است. به همین دلیل فاصله روز مان تا روز اول سالی که در آن قرار داریم از عدد 79 کمتر است. حتی اگر سال قبل میلادی کبیسه بوده باشد فاصله سال جاری تا اولین روز دی ماه 11 روز است.

تبدیل تاریخ شمسی به قمری

برای اینکه به سراغ نحوه تبدیل تاریخ شمسی به قمری برویم باید بدانید که هر سال قمری 10 روز و 21 ساعت از سال شمسی کوتاه تر است. از این رو می توانیم در تبدیل تاریخ شمسی به قمری نتیجه بگیریم که مبنای محاسبه سال قمری از مبدا تاریخ اسلام یعنی هجرت حضرت رسول اکرم (ص) تاکنون در مقایسه با سال شمسی ۴۱ سال بیشتر گذشته است و به تعبیر دیگر هر ۳۳ سال شمسی ۳۴ سال قمری است.

به همین دلیل در ادامه برای اینکه به راحتی بتوانید تبدیل تاریخ شمسی به قمری را انجام دهید به شما پیشنهاد می کنیم از عدد های 33 و 34 استفاده کنید که در ادامه همراه با روش تبدیل تاریخ شمسی به قمری برایتان مطرح کرده ایم.

تفاوت سال کبیسه با سال های دیگر چیست؟

بد نیست تا اینجا که به سراغ آموزش های لازم تبدیل تاریخ انواع تقویم های مختلف آمده در مورد تفاوت سال کبیسه با سال های دیگر هم اطلاعات جامع و مفیدی کسب کنید. یک گردش کامل زمین به دور خورشید به طور کلی دارای 365 روز و 6 ساعت است یعنی یک سال ما 365 روز و 6 ساعت می باشد. از آن ‌جا که هر روز ما ۲۴ ساعت می باشد برای رفع نقط این کسری این ۶ ساعت‌ را هر ۴ سال یکبار در تقویم شمسی یک روز به آن اضافه می کنند و همان طور که اشاره شد به آن سال کبیسه می گوییم که ماه اخر آن یعنی اسفند به جای 29 روز بودن 30 روز است.

معنای کلمه ی کبیسه به طور کلی از ریشه کبس گرفته شده که به معنای پر کردن چاه از خاک می باشد. اما در تقویم های ما به معنای سالی می باشد که کسری ساعت چند سال به آن اضافه می کند در نتیجه هر چهار سال یک بار یک روز اضافه تر از سال های دیگر داریم. جالب است بدانید این امر در تقویم های دیگری هم مانند تقویم های چینی، میلادی و قمری وجود دارد که باعث تثبیت زمان سال نو در فصل و زمانی خاص می‌ شود.

تفاوت سال شمسی با سال قمری چیست؟

برای اینکه بهتر و کامل تر تفاوت سال شمسی و قمری را همانند سال کبیسه با دیگر سال ها متوجه شوید باید بدانید که سال شمسی بر اساس حرکت خورشید تعریف می شود در حالی که سال قمری بر اساس حرکات ماه به دور زمین می باشد. سال قمری که دارای 12 ماه قمری می باشد به معنای مدت زمانی است که طول می کشد تا ماه به شکل های مختلفی مانند نیمه، هلالی و ... آنقدر تغییر شکل دهد تا به حالت اولیه خود در آید و سال جدید شروع شود. ماه قمری ۲۹.۵ روز طول می کشد هرچند تغییرات کوچکی نیز دارد اما به طور میانگین در همین بازه می ماند.

سال شمسی نیز دارای 12 ماه است و همان طور که اشاره کردیم به معنای حرکت زمین به دور خورشید می باشد. ماه های شمسی همان طور که راجب آن می دانید در تقویم شمسی کمی متفاوت می باشد و علت آن این است که اگر ما 365 روز را بر 12 ماهی که داریم تقسیم کنیم 5 روز اضافه می ماند. به همین دلیل برای اینکه این روز های اضافه در 12 ماه مان قرار بگیرد 5 ماه 31 روز داریم و بقیه ماه ها 30 روزه است به جز ماه اسفند که اگر در سال کبیسه قرار بگیریم آن هم 30 روزه می شود.

همچنین بهتر است بدانید سال قمری 354 روز است درحالی که سال شمسی همان طور که می دانید 365 روز است. از این رو می توان گفت که تفاوت این دو سال با یکدیگر همین 11 روز بین شان می باشد. جالب است بدانید که هر 33 سال یک بار سال قمری با سال شمسی با یکدیگر یکی می شوند چون اگر 33 بار فاصله یازده روزه داشته باشیم 363 روز طی می شود.

چند سالمه , محاسبه آنلاین سن , محاسبه سن تولد , محاسبه سن دقیق , آنالیز تاریخ تولد , محاسبه سن آنلاین , محاسبه سن دقیق آنلاین به سال و ماه و روز , محاسبه سن دقیق تولد , محاسبه سن دقیق تولد , محاسبه سن عقلی , محاسبه سن میلادی , محاسبه سن آنلاین , محاسبه سن ازدواج

محاسبه سن

محاسبه سن افراد یک روشی است که برای تعیین سن یا مدت زمانی که یک فرد زنده بوده است، استفاده می‌شود. این فرایند از مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات استفاده می‌کند که معمولاً شامل تاریخ تولد، تاریخ مورد نظر و اطلاعاتی درباره مرگ فرد می‌شود. در این مقاله، ما به بررسی مهم‌ترین روش‌های محاسبه سن افراد خواهیم پرداخت.

روش اول برای محاسبه سن، استفاده از تاریخ لحظه فعلی و تاریخ تولد فرد است. با توجه به این دو تاریخ، می‌توان به سادگی سن فرد را محاسبه کرد. برای مثال، اگر تاریخ لحظه فعلی 1 ژانویه 2022 باشد و تاریخ تولد فرد را 1 ژانویه 1990 در نظر بگیریم، سن این فرد 32 سال خواهد بود.

روش دوم که برای محاسبه سن استفاده می‌شود، استفاده از تاریخ مرگ و تاریخ تولد فرد است. این روش برای محاسبه سن در مورد افرادی که درگذشته‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این دو تاریخ، می‌توانیم به سادگی مدت زمانی که فرد زنده بوده را محاسبه کنیم.

روش سوم برای محاسبه سن، استفاده از تاریخ لحظه فعلی و تاریخ مرگ فرد است. این روش همچنین برای محاسبه سن افرادی استفاده می‌شود که درگذشته‌اند. با توجه به این دو تاریخ، می‌توان به سادگی سن فرد را محاسبه کرد.

روش چهارم محاسبه سن استفاده از کد تعیین هویت است. در این روش، از یک کد منحصر به فرد برای هر فرد استفاده می‌شود. وجود کد تعیین هویت به ما این امکان را می‌دهد که به سادگی تاریخ تولد فرد را بررسی کنیم و سن فرد را محاسبه کنیم.

روش پنجم محاسبه سن، استفاده از شاخص‌ها و علائم زیستی فیزیکی است. در این روش، بر اساس پارامتر‌هایی مانند قامت، وزن، رنگ پوست و... سن شخص را تخمین می‌زنند. با این روش می‌توان به سادگی سن یک شخص را تخمین زد.

روش ششم محاسبه سن، استفاده از تیم پزشکی است. در این روش، مراجعه به تیم پزشکی متخصص در مورد محاسبه سن و تخمین سالمت فیزیکی فرد می‌تواند به ما در تعیین سن کمک کند. این تیم‌ها معمولاً از سرعت و زمان واکنش فرد، وضعیت سلامت جسمانی، ترکیب عضلات و... استفاده می‌کنند.

روش هفتم به نام "رد پتی" است که در مورد چندین پاراگراف در اختیار شما خواهد بود.

نظرات
توجه: شماره موبایل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود
توجه: ایمیل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود

comment-0 رحیمی علی
1403/02/10 - 10:41
درود و سپاس فراوان خدمت جناب آقای مجیدی وحید/بسیار زیبا و دقیق/50ساله شدم خیلی از موارد ریز در زندگی ام را هرگز نمی‌دانستم/ ممنون
comment-1 Heshmattolah Heydary
1403/01/08 - 18:21
با سلام و عرض ادب و احترام میخواهم بدانم متولد چه ماهی و چه سالی هستم ، چونکه فکر میکنم شناسنامه ام دقیق نیست،.لطفا راهنمایی کنید . بسیار ممنون ،
comment-2 Kobra
1402/12/05 - 17:15
سلام من در سال ۱۳۹۲ متولد شدم میخام بدونم تا ۱۴۰۲ چقد میشه
تیم پشتیبانی وب سایت
در کادر بالا تاریخ تولد خودتونو وارد کنید
comment-3 Zzzz
1402/12/05 - 17:15
سلام منو متود سال85هستم من الان 17سال وشیش ماهه سنم یعن دارم 18پر میکنم ایا من بگم 18سالمه اشتباه هست؟اخع بعضیا میگن 17سالمونه یعضیا میگن 18سالمونه الان مرداد ماه که تولدمه یعنیی میرم19پر کنم
comment-4 نیلوفر
1402/09/26 - 21:46
من سال 1387/9/16 ب دنیا اومدم سن دقیق من چند ساله ؟
comment-5 وحید نثاری
1402/08/30 - 10:04
عالی بود ممنونم
comment-6 سعید
1402/07/14 - 21:40
روز تولد من عید سعید قربان سال 51 اذر ماه هستش می خواهم بدونم چه روز و تاریخ هجری شمسی است ..لطفا کمکم کنید انگار یه فرمولی داره مدتی است که گمش کردم .سپاس مثلا سه شنبه 31 ماه اذر
comment-7 محمد اردلان
1402/06/30 - 13:35
سلام من ۱۱ سالمه
comment-8 محمد
1402/03/21 - 21:43
سلام من متولد ۱۳۸۶/۵/۹ هستم الان ۱۵ سال سن دارم ولی امسال برم تو ۱۶ ینی ۱۶ تموم پس ۱۷ دارم سپری میکنم و من به مردم نیگم ۱۷ سالمه چون سنه تموم شده در شناسنامه مینویسند ایا اشکالی داره بگم ۱۷؟
comment-9 Volleyball zare
1402/02/05 - 11:42
سلام خداقوت بسیار عالی بود و جذااااب
comment-10 آیلین رنجبر
1402/02/05 - 11:42
من چند سالم میشود؟
comment-11 ساسان
1402/02/05 - 11:41
عالیه هاااااا
comment-12 مائده
1402/02/05 - 11:41
من میخوام بدونم چند سالمه
تیم پشتیبانی وب سایت
در کادر بالا تاریخ تولد خود را وارد نمایید
comment-13 مائده
1402/02/05 - 11:41
دقیقا سن من به قمری چقدر ؟
comment-14 هادی
1402/02/05 - 11:41
یک روش معرفی کنین که از روی سن دقیق که به سال و ماه و روز نوشته شده تاریخ تولد فرد رو پیدا کنه
تیم پشتیبانی وب سایت
به دلیل کبیسه بودن بعضی سالها با فرمول ریاضی به راحتی نمیشه پیدا کرد و باید جستجو کنید و ابزار آمادش رو پیدا کنید
comment-15 عااالیی
1402/02/05 - 11:41
خیلییی عالی و کامل بود شخصیت شناسیش خیلی دقیق بود دمتون گرم
comment-16 زهرا
1402/02/05 - 11:40
۱۳۵۶ /۷/۲ دقیقا سن من به قمری چقدر است؟
comment-17 Zahra
1402/02/05 - 11:40
سلام من دقیق چند سالو..... ام؟
comment-18 لیلا
1402/02/05 - 11:40
میخواستم ببینم چطوری میتونیم تولد قمری مون رو حساب کنیم؟
تیم پشتیبانی وب سایت
تاریخ تولدتون رو در فرم بالا وارد کنید و تاریخ تولد خود را به قمری مشاهده کنید
comment-19 حمزه
1402/02/05 - 11:40
سلام من متولد ۱/۷/۱۳۶۱هستم
twitter facebook linkedin whatsapp telegram