ورود / ثبت نام 🗝️
logo

آموزش ساده و آسان طرز تهیه مربای هلو


خوراکی مورد نظر را انتخاب کنید

آموزش ساده و آسان طرز تهیه مربای هلو
آموزش ساده و آسان طرز تهیه مربای هلو
مواد لازم
2 كیلو هلوی تقریباً رسیده
5/1 كیلو شكر
یك سوم قاشق چایخوری وانیل
2 فنجان آب
2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
برای این كه پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید.
با دقت پوست آنها را بگیرید.
آنها را از وسط نصف كرده و هسته ها را در آورید.
هلوها را لا به لای شكر قرار دهید و آب را هم اضافه كنید.
ظرف را روی حرارت یكنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید.
مواظب باشید كه هلوها زیاد نپزند. آبلیمو را هم اضافه كنید.
شربت مربا را امتحان كنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محكم ببندید و در یخچال نگهدارید.
وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) | مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

نظرات
توجه: شماره موبایل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود
توجه: ایمیل وارد شده در وب سایت نمایش داده نمیشود

سریع و آسان

🎯

دقیق و قابل اعتماد

🌍

آنلاین و همیشه در دسترس

💡

ابزارهای هوشمند