رفتن به محتوای اصلی

شهید غلامرضا شهرری فرزند عابدین

نام و مشخصات شهدا و ایثارگران را در پایگاه اطلاعاتی کشور جست‌وجو کنید.

نام شهید مورد نظر را انتخاب کنید
شهید غلامرضا شهرری فرزند عابدین
پرونده ایثار و شهادت

شهید غلامرضا شهرری

فرزند عابدین

شهید دفاع مقدس

دهم مرداد 1336، در مشهد چشم به جهان گشود. پدرش عابدین، کارمند راه آهن بود و مادرش،گلبهار نام داشت. تاپایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند دادگستری بود. سال1359 ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. هجدهم اردیبهشت 1361، با سمت فرمانده گروهان در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش شهید شد. مزار او در سمنان واقع است.
نام: غلامرضا
نام خانوادگی: شهرری
نام پدر: عابدین
وضعیت تاهل: متاهل
تاریخ تولد: 1336/05/05
محل تولد: مشهد
سن: 25 سـال
دین و مذهب: اسلام شیعه
شغل: بسیجی
ملیت: ایران
دسـته اعـزامـی: بسیج
مسئولیت نظـامی: ---
درجـه نظـامی: ---
تـحصیـلات: دیپلم ریاضی
جـزئیات شـهادت
تـاریخ شـهادت: 1361/02/18
کـشور شـهادت: ایران
مـحل شـهادت: خرمشهر
عـملیـات: بیت المقدس
نـحوه شـهادت: حوادث ناشی از درگیری
جـزئیات مزار و تصویر
مـحل مـزار: لاسجر(امام زادگان سیدرضا وسیدعلی)
وضـعیت پـیکر: مـشـخـص
قطعه: ---
ردیف: ---
شماره: ---
عکس مزار شهید غلامرضا شهرری فرزند عابدین

عکسی از مزار شهید موجود نیست

نظرات شما

توجه: شماره موبایل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود
توجه: ایمیل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود

وحید مجیدی صدر

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

سریع و آسان
بدون نیاز به نصب
دسترسی آنلاین
امکان گزارش خطا