كنار قبر او مى ايستى و به رسول خدا صلى اللّه على و آله و سلّم سلام می كنى و مى گويى:
سَلامُ اللَّهِ الْعَظِيمِ وَ صَلَوَاتُهُ عَلَيْكَ يَا هَانِيَ بْنَ عُرْوَةَ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَبْدُ الصَّالِحُ النَّاصِحُ لِلَّهِ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِمُ السَّلامُ أَشْهَدُ أَنَّكَ قُتِلْتَ مَظْلُوماً فَلَعَنَ اللَّهُ مَنْ قَتَلَكَ وَ اسْتَحَلَّ دَمَكَ وَ حَشَا قُبُورَهُمْ نَاراً أَشْهَدُ أَنَّكَ لَقِيتَ اللَّهَ وَ هُوَ رَاضٍ عَنْكَ بِمَا فَعَلْتَ وَ نَصَحْتَ وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ بَلَغْتَ دَرَجَةَ الشُّهَدَاءِ وَ جُعِلَ رُوحُكَ مَعَ أَرْوَاحِ السُّعَدَاءِ بِمَا نَصَحْتَ لِلَّهِ وَ لِرَسُولِهِ مُجْتَهِداً وَ بَذَلْتَ نَفْسَكَ فِي ذَاتِ اللَّهِ وَ مَرْضَاتِهِ فَرَحِمَكَ اللَّهُ وَ رَضِيَ عَنْكَ وَ حَشَرَكَ مَعَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ وَ جَمَعَنَا وَ إِيَّاكُمْ [إِيَّاكَ ] مَعَهُمْ فِي دَارِ النَّعِيمِ وَ سَلامٌ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
سلام خداى بزرگ، و درودهايش بر تو اى هانى بن عروه، سلام بر تو اى عبد شايسته و خيرخواه براى خدا و رسولش و امير مؤمنان و حسن و حسين (درود خدا بر آنان باد) ، شهادت میدهم كه مظلوم كشته شدی خدا لعنت كند كسانی كه تو را كشتند، و خونت را حلال شمردند، گورهايشان را آكنده از آتش كند، شهادت مى دهم كه تو خدا را ملاقات و او از تو خشنود بود، بخاطر آنچه انجام دادى و خيرخواهى كه نمودى، و شهادت می دهم كه تو به درجه شهيدان رسيدی و روحت با ارواح اهل سعادت قرار داده شد، به خاطر آنكه خيرخواهى كردى براى خدا و رسولش، درحالی كه درباره خدا و خشنودی اش بذل نمودى، پس خدا تو را رحمت كند و از تو راضى شود و با محمّد و خاندان پاكش محشور فرمايد، و جمع كند ما را و شما را با محمّد و خاندان محمّد در خانه نعمت و سلامت، و رحمت و بركات خدا بر تو باد.
پس دو ركعت نماز بگذار، و آن را به روح هانى هديه كن و به آنچه خواهى براى خود دعا كن و وداع كن او را به آنچه مسلم را به آن وداع كردى.