application دانلود اپلیکیشن وبسایت
ورود / ثبت نام 🗝️

آخرین بروزرسانی: "1405-02-28"

logo

مشکلات نمایشگاه مجازی کتاب/ چرا ایبوکها در ایران موفق نبودهاند؟


برای مردم اروپا ایبوکها فضای بهتری برای مطالعه ایجاد کردهاند اما این تکنولوژی در ایران موفق نبوده، در صورتی که ایبوکها بسیار شبیه به کتابهای کاغذی هستند. اما مردم بیشتر به کتابهای صوتی آنهم از طریق تلفن همراه علاقمندند.

پست مشکلات نمایشگاه مجازی کتاب/ چرا ایبوکها در ایران موفق نبودهاند؟ اولین بار در تجارت نیوز ظاهر شد.

ادامه مطلب تعداد بازدید: 4 نویسنده: تجارت نیوز

دیگر خبرهای مرتبط

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO)

مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

نظرات شما
توجه: شماره موبایل شما در وبسایت نمایش داده نمیشود
توجه: ایمیل شما در وبسایت نمایش داده نمیشود

سریع و آسان

🎯

دقیق و قابل اعتماد

🌍

همیشه در دسترس

💡

ابزارهای هوشمند