رفتن به محتوای اصلی

شهید سید مجتبی میری فرزند سید موسی

نام و مشخصات شهدا و ایثارگران را در پایگاه اطلاعاتی کشور جست‌وجو کنید.

نام شهید مورد نظر را انتخاب کنید
شهید سید مجتبی میری فرزند سید موسی
پرونده ایثار و شهادت

شهید سید مجتبی میری

فرزند سید موسی

شهید دفاع مقدس

يكم تير ۱۳۳۸، در روستاي ريحان‌آباد از توابع شهرستان ورامين به دنيا آمد. پدرش سيدموسي، كارمند اداره اصلاح بذر بود و مادرش فاطمه نام داشت. در حد دوره راهنمايي درس خواند. راننده بود. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. بيست و پنجم آبان ۱۳۶۱، در سومار توسط نيروهاي عراقي بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد. پیکرش در منطقه بجا ماند و پس از تفحص در گلزار شهدای ریحان آباد زادگاهش ب خاک سپرده شد.
نام: سید مجتبی
نام خانوادگی: میری
نام پدر: سید موسی
وضعیت تاهل: مجرد
تاریخ تولد: 1338/04/01
محل تولد: ورامین
سن: 23 سـال
دین و مذهب: اسلام شیعه
شغل: بسیجی
ملیت: ایرانی
دسـته اعـزامـی: سپاه
مسئولیت نظـامی: ---
درجـه نظـامی: ---
تـحصیـلات: ابتدایی
جـزئیات شـهادت
تـاریخ شـهادت: 1361/08/25
کـشور شـهادت: عراق
مـحل شـهادت: مندلی عراق
عـملیـات: زین العابدین
نـحوه شـهادت: ترکش
جـزئیات مزار و تصویر
مـحل مـزار: ریحان اباد ورامین
وضـعیت پـیکر: مـشـخـص
قطعه: 1
ردیف: 1
شماره: 1
عکس مزار شهید سید مجتبی میری فرزند سید موسی

عکسی از مزار شهید موجود نیست

نظرات شما

توجه: شماره موبایل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود
توجه: ایمیل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود

وحید مجیدی صدر

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

سریع و آسان
بدون نیاز به نصب
دسترسی آنلاین
امکان گزارش خطا