رفتن به محتوای اصلی

شهید ولی وثوق بنه کهل فرزند رضاقلی

نام و مشخصات شهدا و ایثارگران را در پایگاه اطلاعاتی کشور جست‌وجو کنید.

نام شهید مورد نظر را انتخاب کنید
شهید ولی وثوق بنه کهل فرزند رضاقلی
پرونده ایثار و شهادت

شهید ولی وثوق بنه کهل

فرزند رضاقلی

شهید دفاع مقدس

سوم مرداد ۱۳۳۳ ، در روستای بنه کهل تابعه شهرستان تبریز چشم به جهان گشود. پدرش رضاقلی (فوت ۱۳۴۰) و مادرش التفات نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. تعمیرکار خودرو بود. سال ۱۳۵۶ ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. دوم اردیبهشت ۱۳۶۰، با سمت تک تیرانداز در تپه های الله اکبر سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر، شهید شد. پیکر وی را در بهشت زهرای شهرستان تهران به خاک سپردند.
نام: ولی
نام خانوادگی: وثوق بنه کهل
نام پدر: رضاقلی
وضعیت تاهل: متاهل
تاریخ تولد: 1333/05/03
محل تولد: تبريز
سن: 27 سـال
دین و مذهب: اسلام شیعه
شغل: سرباز
ملیت: ایرانی
دسـته اعـزامـی: ---
مسئولیت نظـامی: ---
درجـه نظـامی: ---
تـحصیـلات: ششم ابتدائي
جـزئیات شـهادت
تـاریخ شـهادت: 1360/02/04
کـشور شـهادت: ایران
مـحل شـهادت: سوسنگرد
عـملیـات: ---
نـحوه شـهادت: اصابت خمپاره به سر
جـزئیات مزار و تصویر
مـحل مـزار: بهشت زهرا(س)
وضـعیت پـیکر: مـشـخـص
قطعه: 24
ردیف: 68
شماره: 15
عکس مزار شهید ولی وثوق بنه کهل فرزند رضاقلی

نظرات شما

توجه: شماره موبایل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود
توجه: ایمیل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود

وحید مجیدی صدر

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

سریع و آسان
بدون نیاز به نصب
دسترسی آنلاین
امکان گزارش خطا