رفتن به محتوای اصلی

شهید سیامک حاجی عباسی فارسی فرزند محمدباقر

نام و مشخصات شهدا و ایثارگران را در پایگاه اطلاعاتی کشور جست‌وجو کنید.

نام شهید مورد نظر را انتخاب کنید
شهید سیامک حاجی عباسی فارسی فرزند محمدباقر
پرونده ایثار و شهادت

شهید سیامک حاجی عباسی فارسی

فرزند محمدباقر

شهید دفاع مقدس

بیست و پنجم دی ۱۳۳۷، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش محمدباقر، کارمند راه آهن بود و مادرش،صغرا نام داشت. تاپایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی سپاه پاسداران در جبهه حضور یافت. دوم اردیبهشت ۱۳۶۰، با سمت سرگروه ۱۶ نفری خمپاره در داربلوط بر اثر انفجار خمپاره و سوختگی توسط نیروهای عراقی شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است. او را محمود نیز می نامیدند.
نام: سیامک
نام خانوادگی: حاجی عباسی فارسی
نام پدر: محمدباقر
وضعیت تاهل: مجرد
تاریخ تولد: 1337/10/25
محل تولد: تهران
سن: 23 سـال
دین و مذهب: اسلام شیعه
شغل: پاسدار
ملیت: ایران
دسـته اعـزامـی: سپاه پاسداران
مسئولیت نظـامی: ---
درجـه نظـامی: ---
تـحصیـلات: دیپلم
جـزئیات شـهادت
تـاریخ شـهادت: 1360/04/25
کـشور شـهادت: ایران
مـحل شـهادت: داربلوط
عـملیـات: ---
نـحوه شـهادت: حوادث ناشی از درگیری
جـزئیات مزار و تصویر
مـحل مـزار: بهشت زهرا (س)
وضـعیت پـیکر: مـشـخـص
قطعه: 24
ردیف: 85
شماره: 22
عکس مزار شهید سیامک حاجی عباسی فارسی فرزند محمدباقر

نظرات شما

توجه: شماره موبایل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود
توجه: ایمیل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود

وحید مجیدی صدر

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

سریع و آسان
بدون نیاز به نصب
دسترسی آنلاین
امکان گزارش خطا