رفتن به محتوای اصلی

تعبیر خواب تار

نمادهای خواب خود را جست‌وجو کنید و تعبیرهای رایج را بخوانید.

موضوع خواب مورد نظر را انتخاب کنید
تعبیرهای گردآوری‌شده

تعبیر خواب تار

1 روایت و برداشت موضوع: تار

تعبیر خواب تار

تار يکي از آلات موسيقي است و ديدنش درخواب حکم ديگر آلات طرب را دارد. در بيداري تار وسيله اي است براي خوش گذراندن و آواي خوش شنيدن لذا در خواب به دروغگوئي و محال انديشي تعبير شده است . اين دو حالت دارد.ا گر بيننده خواب با نواختن تار آشنا و در اين رشته اهليت داشته باشد خواب ديدن تار تمايل او را به تظاهر و خودنمائي نشان مي دهد يا اين که مي کوشد به کار خطيري اقدام کند و به چيزي دست يابد که در حد او نيست لذا به دروغگوئي متوسل مي شود. ولي اگر به نواختن تار آشنا نباشد حکم اول در مورد او صادق نيست و فقط دروغ مي گويد که بايد از گفتن دروغ بپرهيزد. معبران کهن نوشته اند نواختن تار کسي را به دروغ و مدح و ستايش گفتن است. اگر بيننده خواب ببيند که کسي ديگر براي او تار مي نوازد نشان آن است که شخصي به او دورغ مي گويد و را به ناروا مي ستايد که فريب و نيرنگ در کار است. اگربيننده خواب ببيند که تار او شکسته و در عالم خواب بداند که تار به او تعلق داشته باشد در آينده از تظاهر و ريا کاري و دروغگوئي احتراز کند چون کار به رسوائي و بي آبروئي مي کشد ولي اگر تار شکسته ببيند و تار به او تعلق نداشته باشد کسي به او دروغ مي گويد که شرمسار مي شود و ندامت مي کشد و مجبور مي شود عذر گناه بخواهد. اگر بيماري درخواب ببيند که تارش شکسته خوب نيست. تار زدن با چيره دستي و استادي نشانه آن است که بيننده خواب کاري انجام مي دهد که خير آن به ديگران مي رسد. اين در صورتي است که تار زدن او شنونده داشته باشد. اگر ديديد زني براي شما تار مي زند فريب نفس و شيطان را مي خوريد. اگر شما براي زني تار زديد کاري خلاف مرتکب مي شويد. اگر ديديد عده اي تار مي زنند خود را در ميان عده اي منافق خواهيد يافت. اگر ديديد در خواب تاري افتاد و شکست حقيقتي آشکار مي گردد و احيانا رفع اتهام مي شود. به نوشته ابن سيرين اگر کسي بيمار باشد و ببيند تار يا هر وسيله موسيقي ديگري مي نوازد خوب نيست زيرا پايان زندگي او نزديک است.

تعبیر خواب برداشت سنتی است و برای تصمیم‌های مهم، جایگزین بررسی واقعیت و مشورت تخصصی نیست.

نظرات شما

توجه: شماره موبایل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود
توجه: ایمیل شما در وب‌سایت نمایش داده نمی‌شود

وحید مجیدی صدر

وحید مجیدی صدر

مدیر ارشد فناوری (CTO) مدرس دانشگاه و مجتمع فنی تهران

من وحید مجیدی، مدرس طراحی و برنامه‌نویسی وب با سابقه‌ی تدریس در دانشگاه تهران و مجتمع فنی تهران. در طول سال‌ها فعالیت آموزشی، تلاش کرده‌ام مفاهیم فنی را به‌صورت پروژه‌محور و کاربردی آموزش دهم تا هنرجویان و دانشجویان بتوانند مهارت‌های خود را در محیط‌های واقعی توسعه دهند و به متخصصان کارآمد در حوزه‌ی فناوری تبدیل شوند.

در کنار تدریس، به‌عنوان طراح و برنامه‌نویس وب در توسعه‌ی سامانه‌های نرم‌افزاری، پلتفرم‌های فروش آنلاین و سیستم‌های سازمانی فعالیت دارم. تخصص من در طراحی، توسعه و بهینه‌سازی سامانه‌های تحت وب است؛ از برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند گرفته تا معماری نرم‌افزار، سئو و زیرساخت‌های DevOps.

سریع و آسان
بدون نیاز به نصب
دسترسی آنلاین
امکان گزارش خطا